Zoek je een persoonlijke illustratie? Geboortekaartjes, schilderijen, covers, alles fleurt op door het gebruik van kleur. Ik gebruik aquarel, pen, acryl, olieverf, pastelkrijt en adobe photoshop voor de fleurigste creaties. Deze ontwerp ik allemaal naar jouw persoonlijke smaak. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

FoodUnfolded

In 2020 was ik verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp van FoodUnfolded, een Europees platform en onderdeel van EIT Food, om gezond voedsel en de oorsprong van ons voedsel meer onder de aandacht te brengen bij de jongere generaties. Hiervoor maakte ik infographics, instagram posts en de maandelijkse ‘sowing calendar’ om mensen te leren moestuinieren. Kijk voor meer op mijn instagram.

infographic brazil nuts foodunfolded instagram post
banner stand grafisch onwerp food unfolded

Fietsroute Dag van de Architectuur Delft

Vereniging Delftdesign organiseert elk jaar een wandel- en fietsroute tijdens de Dag van de Architectuur. Er zijn vier routes om uit te kiezen die je langs verschillende architectuur-hoogtepunten in de stad brengt, zowel monumenten als de nieuwste bouwprojecten. Voor deze dag heb ik het boekje en illustraties ontworpen, natuurlijk in delfts blauw. 

Gedragsposter Leo Kanner basisschool

Leo Kanner is een keten aan scholen in Nederland voor kinderen met leerproblemen. Deze kinderen hebben behoefte aan duidelijke posters die laten zien wat er van ze verwacht wordt in de verschillende ruimtes in de school. Hiervoor ontwierp ik drie karakters en een leraar-karakter. Deze plakte ik op foto’s van de betreffende ruimtes. Er waren 15 posters. Ook is er één poster bij de ingang van de klas, waar ze mogen aanwijzen hoe ze de juf willen begroeten!

Kado jubileum Delft Design

Voor de 35e verjaardag van vereniging Delftdesign vroeg het bestuur om een kado voor alle 120 leden. Hiervoor maakte ik een klassiek wie-is-het spel, waarbij ik alle leden heb nagetekend. Het werd een echt verzamelaarsitem!

3 jaar de Brouwerij

Voor de 3e verjaardag van ondernemersvereniging De Brouwerij maakte ik alle 30 leden na als ‘pixelart’ en drukte die af als kaartjes voor een spel ‘Wie is het’ die tijdens de gezamelijke lunch gespeeld kan worden! De uitvergrote versies van de kunstwerken hangen ook bij de ingang van het gebouw. 

Website Cirkelstad Rotterdam

Cirkelstad Rotterdam is een organisatie die de circulariteit van de bouw in Rotterdam wilt promoten. Deze heeft een ‘eiland’ met drie platformen in het leven geroepen. Maar omdat dit nogal abstracte concepten zijn, vroegen ze mij om deze concepten te vertalen in een duidelijk beeld. Dit zijn vier illustraties geworden, een bibliotheek als kenniscentrum, een park als ontmoetingsplek, en een bouwplaats als ideeën broedplaats. Bekijk de website hier