Creatieve Workshops
in Delft

Deze creatieve middag trekt je uit je comfortzone en sleur/ automatische piloot, naar een rivier in een stroomversnelling. Van elkaar leer je meer dan alleen!

   Deze co-creatie middagen brengen je samen met anderen om elkaar te inspireren, ideeën uit te wisselen, samenwerkingen op te laten bloeien, een broeinest te zijn voor creativiteit en co-creatie.

 

Wat

Elke maand zijn er twee creatieve workshops beschikbaar voor mensen die ideeën uit willen wisselen. Je krijgt eerst tips& tricks over het thema, waarna je ervaringen uit kan wisselen met andere, terwijl je hands-on aan de slag gaat om ook praktisch de ideeën tot fysieke werkelijkheid te maken. Ook is er gelegenheid vragen over je eigen werk te bespreken en daarop feedback te krijgen. Leer nieuwe vaardigheden, verbreed je kennis, en doe inspiratie op!

Voor wie

Jong en oud, freelancers en kleine startups, zelfstandige ondernemers, pas afgestudeerden en gepensioneerde creatievelingen. De workshops zijn zo opgezet dat er voor iedereen wat wils is.

 

 

Waar

Maak kennis met verschillende maak-ruimtes in Delft: New Future Lab, DelftDesign, Makerspace Delft, Luxigo Lasersnijden en meer. 

 

Aankomende Workshops:

Vrijdag 19 augustus - LEER

Maak je businesscardhouder!

Thema: Vind je niche

Waar staat jouw onderneming voor en hoe onderscheid je je van anderen? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Snij vervolgens je businesscardhouder in een vorm naar keuze. Er zijn verschillende soorten en kleuren materialen en knopen. Neem je kaarthouder mee naar de volgende workshop om er je logo op te zetten! 

Locatie: Delftdesign

Agathaplein 4 (het Prinsenkwartier, de trap op naar

boven)

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse

Makers subsidie!

van 17:00 tot 19:00

Vrijdag 28 oktober - Fotografie

Schiet je social media foto’s

Thema: Zichtbaarheid van je onderneming

Hoe straalt je online presence uit waar je voor staat? Met welke trucs kan je potentiële klanten aanspreken? Wat zijn de tips&trics voor goede foto’s?

We gaan binnen in een lichte ruimte of in de binnenstad van Delft met onze eigen camera’s onder leiding van Branding Studio Angelineau foto’s schieten! Je kan ook producten meenemen als je productfoto’s wilt maken. 

Locatie: Ondernemersvereniging 

DelftDesign

Prinsenkwartier

Agathaplein 4

Max 10 personen

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse
 
 
 
 
Makers Subsidie!
  
 
 
 
 
 
 
17:00-19:00

Vrijdag 11 november - Marketing11

Graveer je marketing artikelen

Thema: (Guerilla) Marketing

Hoe zorg je dat je in het achterhoofd van je klanten blijft? 

Workshop lasersnijden bij Luxigo! Laser vervolgens potloden of een telefoonhouder met je slogan en website. 

Locatie: Luxigo

Rotterdamseweg 370a

Max 6 personen

Kosten: ipv 30 nu €9 door Delftse Makers 

              Subsidie!!

3 november 17:00-19:00

Donderdag 17 november - Netwerken

3D print je relatiegeschenk

Thema: Netwerken

Hoe onderhoud je je netwerk, vind je nieuwe klanten en hoe zet je je persoonlijkheid in als USP? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Workshop: 3D print je relatiegeschenk (plantpotje/keychain/postit-houder/telefoonhouder/businesscardhouder)

Locatie: Makerspace Delft

Schieweg 15D, X2

Max 8 personen

Kosten: €6,-

17:00-19:00

Donderdag 24 november - PYROGRAFIE

Graveren!

Thema: Groei & Ontwikkeling van je onderneming

Hoe zorg je dat je groeit en hoe hou je vervolgens grip op je werk als je groeit? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Graveer je logo/naam/slogan op hout, leer (zie vorige workshop) of kurk met een pyrograaf. Voor materialen wordt gezorgd of neem zelf iets mee. 

Locatie: New Future Lab

Schieweg 15D

(bij Padelcity rechts de trap op helemaal

naar boven)

Max 10 personen

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse

Makers subsidie!

van 17:00 tot 19:00 

Er wordt gezorgd voor een drankje!

Donderdag 1 december - Schilderen

Schilderen!

Thema: Online werken

Heb jij een professionele uitstraling achter je zoom-meeting, of gebruik je altijd de blur? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Schilder een mooie plant voor de achtergrond bij je zoommeetings. Hier maak je de blits mee! Voor materialen wordt gezorgd of (als je met een ezel wilt werken, ik heb er 3). 

Locatie: New Future Lab

Schieweg 15D

(bij Padelcity rechts de trap op helemaal

naar boven)

Max 10 personen

Kosten: ipv 30 NU €7,50,- door Delftse

Makers subsidie!

van 17:00 tot 19:00 

Er wordt gezorgd voor een drankje!

Donderdag 15 December - Toekomst

Collage maken!

Thema: Vooruitkijken 

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst? Hoe wil je je bedrijf laten groeien? Wat wil je volgensd jaar bereiken? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Workshop: Knip en plak uit tijdschriften, foto’s en gekleurd papier een collage voor 2023!

Locatie: Delft Design

Schieweg 15D

Max 10 personen

Kosten: €5,- 

Meer!

Nog even geduld!

Komen eraan!

Stay tuned voor meer workshops!

Locatie: 

Wie is Andrea vd Berg?

Opgeleid als Industrieel Product Ontwerper, (avondschool KABK), ben ik 7 jaar actief geweest bij Makerspace Maakbaar in het prinsenkwartier, en is lasersnij hulp bij Cre8 in Amsterdam en Luxigo in Delft geweest. Ze is 2 jaar lid van ondernemersvereniging de Brouwerij – een bruisende plek in de kabelfabriek om te flexwerken, samen te werken, elkaar te ondersteunen, te leren en te ontwikkelen.

Andrea is 32 jaar en is na haar afstuderen begonnen met haar eigen onderneming Berg designs, waarmee ze opdrachten doet in grafisch werk, illustratie, kunst, muurschilderingen en producten op Etsy. 

Andrea is een goed voorbeeld van een Delftse maker, die door het ondernemersklimaat, sterke netwerk en creatieve activiteiten terug naar Delft is gekomen nadat ze in Den Haag, Leiden en Rotterdam naar een netwerk heeft gezocht. Ze heeft een onderneming kunnen starten door de Delftse bedrijvigheid en openheid, die haar blijft inspireren.


Voor vragen: stuur een email naar vdberg.andrea@gmail.com

Bekijk mijn werk op instagram!!


Andrea-36