Creatieve Workshops
voor Delftse Ondernemers

Creativiteit als motor voor ondernemende ontmoetingen

Deze creatieve middag trekt je uit je comfortzone en sleur/ automatische piloot, naar een rivier in een stroomversnelling. Van elkaar leer je meer dan alleen!

   Deze co-creatie middagen brengen je samen met andere ondernemers om elkaar te inspireren, ideeën uit te wisselen, samenwerkingen op te laten bloeien, een broeinest te zijn voor creatief ondernemerschap en co-creatie.

 

Wat

Elke maand zijn er twee creatieve workshops beschikbaar voor ondernemers. Je krijgt eerst tips& tricks over het thema, waarna je ervaringen uit kan wisselen met andere ondernemers, terwijl je hands-on aan de slag gaat om ook praktisch de ideeën tot fysieke werkelijkheid te maken. Ook is er gelegenheid vragen over je eigen werk te bespreken en daarop feedback te krijgen. Leer nieuwe vaardigheden, verbreed je kennis, doe inspiratie op en groei je onderneming!

 

 

Voor wie

Jong en oud, freelancers en kleine startups, zelfstandige ondernemers, pas afgestudeerden en gepensioneerde creatievelingen. De workshops zijn zo opgezet dat er voor iedereen wat wils is.

 

 

Waar

Maak kennis met verschillende maak-ruimtes in Delft: New Future Lab, DelftDesign, Makerspace Delft, Luxigo Lasersnijden en meer. 

 

Aankomende Workshops:

Vrijdag 19 augustus - LEER

Maak je businesscardhouder!

Thema: Vind je niche

Waar staat jouw onderneming voor en hoe onderscheid je je van anderen? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Snij vervolgens je businesscardhouder in een vorm naar keuze. Er zijn verschillende soorten en kleuren materialen en knopen. Neem je kaarthouder mee naar de volgende workshop om er je logo op te zetten! 

Locatie: Delftdesign

Agathaplein 4 (het Prinsenkwartier, de trap op naar

boven)

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse

Makers subsidie!

van 17:00 tot 19:00

Donderdag 6 oktober - Netwerken

3D print je relatiegeschenk

Thema: Netwerken

Hoe onderhoud je je netwerk, vind je nieuwe klanten en hoe zet je je persoonlijkheid in als USP? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Workshop: 3D print je relatiegeschenk (plantpotje/keychain/postit-houder/telefoonhouder/businesscardhouder)

Locatie: Makerspace Delft

Schieweg 15D, X2

Max 8 personen

Kosten: €6,-

17:00-19:00

Vrijdag 28 oktober - Fotografie

Schiet je social media foto’s

Thema: Zichtbaarheid van je onderneming

Hoe straalt je online presence uit waar je voor staat? Met welke trucs kan je potentiële klanten aanspreken? Wat zijn de tips&trics voor goede foto’s?

We gaan binnen in een lichte ruimte of in de binnenstad van Delft met onze eigen camera’s onder leiding van Branding Studio Angelineau foto’s schieten! Je kan ook producten meenemen als je productfoto’s wilt maken. 

Locatie: Ondernemersvereniging 

DelftDesign

Prinsenkwartier

Agathaplein 4

Max 10 personen

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse
 
 
 
 
Makers Subsidie!
  
 
 
 
 
 
 
17:00-19:00

Donderdag 3 november - Marketing

Graveer je marketing artikelen

Thema: (Guerilla) Marketing

Hoe zorg je dat je in het achterhoofd van je klanten blijft? 

Workshop lasersnijden bij Luxigo! Laser vervolgens potloden of een telefoonhouder met je slogan en website. 

Locatie: Luxigo

Rotterdamseweg 370a

Max 6 personen

Kosten: ipv 30 nu €9 door Delftse Makers 

              Subsidie!!

27 oktober 17:00-19:00

Donderdag 24 november - Toekomst

Zeefdrukken!

Thema: Vooruitkijken 

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst? Hoe wil je je bedrijf laten groeien? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Workshop: Zeefdruk je logo (of een vorm/illustratie/slogan) op een kledingstuk of tas (niet inbegrepen). 

Locatie: New Future Lab

Schieweg 15D

Max 6 personen

Kosten: €9,- (neem je eigen t-shirt/hoodie mee)

Vrijdag 18 november - PYROGRAFIE

Graveren!

Thema: Groei & Ontwikkeling van je onderneming

Hoe zorg je dat je groeit en hoe hou je vervolgens grip op je werk als je groeit? Na een korte introductie met tips gaan we ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. 

Graveer je logo/naam/slogan op hout, leer (zie vorige workshop) of kurk met een pyrograaf. Voor materialen wordt gezorgd of neem zelf iets mee. 

Locatie: New Future Lab

Schieweg 15D

(bij Padelcity rechts de trap op helemaal

naar boven)

Max 10 personen

Kosten: ipv 30 NU €5,- door Delftse

Makers subsidie!

van 17:00 tot 19:00 

Er wordt gezorgd voor een drankje!

Meer!

Nog even geduld!

Komen eraan!

Stay tuned voor meer workshops!

Locatie: 

Wie is Andrea vd Berg?

Opgeleid als Industrieel Product Ontwerper, (avondschool KABK), ben ik 7 jaar actief geweest bij Makerspace Maakbaar in het prinsenkwartier, en is lasersnij hulp bij Cre8 in Amsterdam en Luxigo in Delft geweest. Ze is 2 jaar lid van ondernemersvereniging de Brouwerij – een bruisende plek in de kabelfabriek om te flexwerken, samen te werken, elkaar te ondersteunen, te leren en te ontwikkelen.

Andrea is 32 jaar en is na haar afstuderen begonnen met haar eigen onderneming Berg designs, waarmee ze opdrachten doet in grafisch werk, illustratie, kunst, muurschilderingen en producten op Etsy. 

Andrea is een goed voorbeeld van een Delftse maker, die door het ondernemersklimaat, sterke netwerk en creatieve activiteiten terug naar Delft is gekomen nadat ze in Den Haag, Leiden en Rotterdam naar een netwerk heeft gezocht. Ze heeft een onderneming kunnen starten door de Delftse bedrijvigheid en openheid, die haar blijft inspireren.


Voor vragen: stuur een email naar vdberg.andrea@gmail.com

Bekijk mijn werk op instagram!!


Andrea-36